Acest Modul vă va ajuta în gestionarea relațiilor de muncă și nemijlocit  la controlul respectării corectitudinii perfectării și realizării relațiilor de muncă, controlul respectării normelor de securitate și sănătate în muncă, contestarea prescripțiilor și deciziilor emise de către organele cu funcții de control, soluționarea diferitor conflicte de muncă care pot apărea într-o relație de muncă. La finalizarea acestui Modul, veți obține un Certificat ce va confirma cunoștințele obținute.

Cursurile din acest Modul sunt GRATUITE

 

Pentru a obține cunoștințe aprofundate în domeniu, dar și pentru a contacta direct cu un expert, înregistrați-vă la Webinare!


Tema 1: Competența organelor care exercită controlul asupra diferitor aspecte ale relațiilor de muncă, tipurile de controale și contestarea acțiunilor organelor de control


Tema 2: Soluționarea litigiilor individuale de muncăAveți cont în platforma de instruiri?


Dacă nu, vă invităm să vă creați un cont aici.

Dacă da, autentificați-vă aici pentru a trece la Pasul 1.

 

Pasul 1: Vă înscrieți apăsând butonul Înscrie-mă de mai jos.

Pasul 2: Vedeți la Detalii de plată cum puteți achita participarea dumneavoastră.

Pasul 3: Doar după plată, veți fi înscris la webinar.

Pasul 4: Verificați în platformă că aveți acces la secțiunile disponibile pentru plătitori.

Pasul 5: În ziua și la ora webinar-ului accesați platforma și veți găsi link-ul pentru a intra în webinar.


Puteți obține această certificare doar dacă ați finalizat toate cursurile din modulul aferent. Vedeți la Acasă lista tuturor cursurilor.

După ce veți parcurge cu succes toate cursurile, veți putea avea acces la testul final, ce va genera după promovare Certificatul de participare, conform model.
Webinar: Nu